divendres, 26 d’octubre de 2012

ROSARIS DE TOTS SANTS

 JA S'ACOSTA LA DIADA DE TOTS SANTS I, COM JA SABEU, A MALLORCA ÉS TRADICIÓ REGALAR ROSARIS DE LLEPOLIES ALS INFANTS. A L'ESCOLA N'HEM FET I ENS HAN QUE DAT PRECIOSOS. NO VOS PODEU IMAGINAR LES GANES QUE TENIM DE TASTAR-LOS!!!

dilluns, 22 d’octubre de 2012

ELS BUNYOLS
ACOMPANYATS O SOLS,
QUE BONS SÓN ELS BUNYOLS!

SI SÓN BEN ENSUCRATS,
TE'LS MENGES A GRAPATS.

I SI NO HO SÓN TAMBÉ
QUE SEMPRE VÉNEN BÉ.

SUCATS EN LLET FAN CLAR
QUALSEVOL ESMORZAR.

MIQUEL MARTÍ I POL.

AIXÍ HEM CELEBRAT A LA NOSTRA ESCOLA LA DIADA DE LES VERGES: MENJANT BUNYOLS I APRENENT UNA POESIA BEN GUAPA!

divendres, 19 d’octubre de 2012

LA NOSTRA CASA IDEAL...

DESPRÉS D'HAVER TREBALLAT ELS CONTES DE LES CASES, CADA UN DE NOSALTRES VA PENSAR COM SERIA LA SEVA CASA IDEAL. COM ERA UNA CASA INVENTADA O IMAGINADA, TOT ERA POSSIBLE: UNA CASA BARCO, UNA CASA PARC AQUÀTIC, UNA CASA PARC D'ATRACCIONS, UNA CASA DE FUTBOL, DE LLEPOLIES, DE DONUTS... FINS I TOT UNA CASA TIGRE.
dijous, 18 d’octubre de 2012

HI HA CASES...


HI HA CASES ABANDONADES QUE ENCARA SOSTENEN BATECS, HI HA CASES PETITES PERÒ AMB EL COR GRAN, HI HA CASES PLENES DE COLOR I ALTRES APAGADES D'EMOCIÓ...
AIXÍ COMENÇA EL CONTE QUE HEM TREBALLAT AQUESTA SETMANA, UN TEXT POÈTIC I UNES IL·LUSTRACIONS MOLT SUGGERENTS QUE ENS HAN SERVIT PER PARLAR DEL QUE ENS AGRADA I DEL QUE NO, DEL QUE ENS FA SOMRIURE I DEL QUE ENS FA POR O ENS POSA TRISTOS.
ÉS UN CONTE PLE DE CASES IMAGINADES O INVENTADES.


AQUEST ALTRE CONTE TAMBÉ MOSTRA CASES. MOLTES FOTOGRAFIES DE CASES DE TOTS ELS RACONS DEL MÓN, PERÒ CASES REALS,ENCARA QUE DE VEGADES ENS PARESQUIN SORTIDES D'UN CONTE . ENS HA AGRADAT MOLT VEURE ON VIUEN NINS I NINES COM NOSALTRES, A ALTRES LLOCS DEL NOSTRE PLANETA.

ESCULTURES


AVUI A PLÀSTICA HEM FET ESCULTURES AMB PALS I PLASTILINA. ENS HA COSTAT MOLT CONSTRUIR ESTRUCTURES QUE NO ES DESFESSIN I AGUANTASSIN L'EQUILIBRI, PERÒ, FINALMENT, ENS N'HEM SORTIT, DESPRÉS DE MOLT PENSAR I ASSAJAR COM HO PODÍEM FER... AQUÍ TENIU ALGUNS RESULTATS!!!
I SOBRETOT MIRAU QUINA CONCENTRACIÓ MENTRE HO MUNTAM I QUE ORGULLOSOS ESTAM EN HAVER ACABAT LA NOSTRA OBRA.


dimarts, 2 d’octubre de 2012

GOMETS DE COLORS
CADA COP QUE FEM UNA FEINA A L'ESCOLA AMB GOMETS GUARDAM TOTS ELS QUE ENS SOBREN DINS UNA CAPSETA. AVUI HEM TRABUCAT LA CAPSETA, AMB TOTES LES RESTES DE GOMETS DEL CURS PASSAT, A DAMUNT UNA TAULA, I HEM DEIXAT VOLAR LA NOSTRA IMAGINACIÓ...

EL JOC DE LES PARELLES


AVUI A L'ESCOLA HEM JUGAT AL JOC DE LES PARELLES. ALGUNS JA EN SABÍEM I D'ALTRES N'HEM APRÈS. AQUEST JOC ENS PERMET TREBALLAR MOLTES HABILITATS COM L'ATENCIÓ, LA MEMÒRIA, L'ORIENTACIÓ ESPACIAL, LA CONCENTRACIÓ... I, A MÉS A MÉS, ÉS MOLT DIVERTIT!