dijous, 23 de maig de 2013

BINGO!!!

COM JA DEVEU SABER, CADA SETMANA REBEM UNA CARTA D'UN PERSONATGE MISTERIÓS QUE ÉS EL "PROFESSOR ARITMÈTIC". A LES SEVES CARTES ENS ENVIA PROBLEMES I PREGUNTES QUE HEM DE RESOLDRE, TOTES RELACIONADES AMB ELS NOMBRES.
AQUESTA SETMANA ENS HA DUIT UN JOC DE "BINGO" A LA CLASSE PERQUÈ APRENGUÉSSIM MÉS NOMBRES.
I ENS HA ENCANTAT!!!

LA PRIMAVERA ENTRA A LA NOSTRA CLASSE...


AQUESTA SETMANA US HEM DEMANAT QUE DUGUÉSSIU DIFERENTS TIPUS DE FLORS A LA NOSTRA AULA. L'ACTIVITAT HA ESTAT UN ÈXIT GRÀCIES A LA VOSTRA PARTICIPACIÓ JA QUE HEU APORTAT UNA GRAN QUANTITAT I VARIETAT DE FLORS.

 LES FLORS ENS HAN SERVIT PER FER UNA ACTIVITAT DE PLÀSTICA. PRIMER HEM TRIAT LA FLOR QUE MÉS ENS AGRADAVA, DESPRÉS D'OBSERVAR-LA DETINGUDAMENT L'HEM DIBUIXAT I PER ACABAR L'HEM FETA AMB PLASTILINA.
I AQUÍ TENIU EL RESULTAT D'ALGUNS DELS NOSTRES TREBALLS!!!
ESPERAM QUE US AGRADIN...

divendres, 3 de maig de 2013

L'ARC DE SANT MARTÍ AVUI N'ELENA S'HA ANIMAT A FER AMB NOSALTRES UN MURAL BEN PRIMAVERAL PER DECORAR EL PASSADÍS DE L'ESCOLA. ENTRE TOTS HEM ESTAMPAT UN ARC DE SANT MARTÍ FET AMB LES NOSTRES MANS.
ESTAU TOTS CONVIDATS A PUJAR PER VEURE'L. HA QUEDAT FANTÀSTIC!!!

LLEGIM
AQUESTA SETMANA A LA NOSTRA CLASSE HEM FET ALGUNS JOC DE LECTURA. HEM TORNAT GRANS I HO FEM MOLT BÉ. ALGUNS LLEGIM ELS NOMS DELS COMPANYS, UNA ALTRES JA LLEGIM PARAULES, I FINS I TOT FRASES... A ALGUNS DE NOSALTRES ENS VA MILLOR LLEGIR EN LLETRA DE PAL, ALTRES JA HO FEM EN LLIGADA...