dissabte, 30 de gener de 2016

PAPIROFLEXIAAQUEST DIJOUS VAREN VENIR A LA NOSTRA CLASSE ELS PARES DE NA PAULA A FER UNA ACTIVITAT DE PAPIROFLÈXIA O ORIGAMI.


EN GABRIEL ENS VA EXPLICAR UN CONTE ON TOTS ELS PERSONATGES I OBJECTES QUE SORTIEN EREN DE PAPER.FINALMENT NOSALTRES TAMBÉ VAREM FER UN TASSÓ D'ORIGAMI AMB LA SEVA AJUDA.
MIRAU QUE BÉ ENS VA QUEDAR...


MOLTES GRÀCIES A NA VANESSA I EN GABRIEL PER HAVER PASSAT AQUESTA ESTONA AMB NOSALTRES!!!

dimarts, 26 de gener de 2016

DIBUIX


AVUI HEM TENGUT A LA NOSTRA CLASSE AL PARE DE'N DÍDAC, QUE HA ESTUDIAT BELLES ARTS I ENS HA VENGUT A EXPLICAR ALGUNES COSES BEN INTERESSANTS SOBRE EL DIBUIX.
HEM OBSERVAT DIBUIXOS QUE ES PODEN VEURE DE DUES MANERES DIFERENTS.


 TAMBÉ ENS HA EXPLICAT LA IMPORTÀNCIA DE LA VISTA PELS HUMANS I LES DIFERENTS MANERES QUE TENIM DE VEURE O MIRAR LES COSES.

AMB LA TABLET HEM FET UN JOC MOLT DIVERTIT DE CONVERTIR OBJECTES QUOTIDIANS EN CARES.


I FINALMENT ENS HA DUIT UN ZOÒTROP QUE HA FET ELL MATEIX, I HEM VIST COM AMB LA LLUM I EL MOVIMENT ES POT ANIMAR UNA IMATGE.
HO HEM PASSAT MOLT BÉ I HEM APRÈS MOLTES COSES.
MOLTES GRÀCIES ASIER PER AQUESTA ESTONA QUE HAS PASSAT AMB NOSALTRES!!!

dissabte, 23 de gener de 2016

MÉS MÚSICA


AQUEST DIVENDRES HEM TENGUT AMB NOSALTRES A NA MAR I NA MARIA, LES MARES DE NA VEGA. ENS HAN FET UN GRAPAT  D'ACTIVITATS MUSICALS MOLT DIVERTIDES A L'ESCOLA "MÉS MÚSICA".
PRIMER HEM FET UNA AUDICIÓ D'UNA PEÇA MUSICAL I L'HEM ACOMPANYADA AMB ELS NOSTRES MOVIMENTS SEGUINT LA HISTÒRIA QUE ENS HAVIA EXPLICAT NA MARIA...


NA VEGA ENS HA FET UN CONCERT DE PIANO I ENS HA AGRADAT MOLT... ÉS TOTA UNA ARTISTA!!!  DESPRÉS TOTS HEM POGUT PRACTICAR AMB INSTRUMENTS MUSICALS.


TAMBÉ HEM BALLAT I FINS I TOT ENS HAN FET UNA DEMOSTRACIÓ DE VIOLONCEL.


HA ESTAT DIVERTIDÍSSIM... NOMÉS PODEM DIR: MOLTES GRÀCIES MAR I MARIA PER HAVER COMPARTIT AQUESTS MOMENTS AMB TOTS NOSALTRES!!!

dimecres, 20 de gener de 2016

CAPUTXETA VERMELLA


AHIR VAREN VENIR A LA NOSTRA CLASSE EN KIKO I NA PILAR A FER UNA OBRA DE TEATRE AMB TITELLES. ERA EL CONTE DE NA CAPUTXETA VERMELLA, I ENS VA AGRADAR MOLTÍSSIM...


MIRAU QUE INTERESSATS ESTAM ESCOLTANT I MIRANT LA HISTÒRIA.


MOLTES GRÀCIES PER AQUESTA ESTONA TAN DIVERTIDA!!!