dilluns, 20 de març de 2017

RESPIRA...

AVUI HEM TREBALLAT A L'AULA LA RESPIRACIÓ CONSCIENT.
A PARTIR D'UN CONTE HEM APRÈS DIFERENTS MANERES DE COM PODEM RESPIRAR PRENENT CONSCIÈNCIA DEL NOSTRE COS I DE LA NOSTRA RESPIRACIÓ.AQUESTES ACTIVITATS ENS AJUDEN A CENTRAR L'ATENCIÓ, A TREBALLAR ELS SENTITS, A RELAXAR-NOS I A MANTENIR LA CALMA.dimarts, 14 de març de 2017

CANTA'M UN CONTE

EL PROPER DIJOUS DIA 16 DE MARÇ GAUDIREM A L'ESCOLA DE L'ACTIVITAT "CANTA'M UN CONTE" DINS EL PROGRAMA D'ACTIVITATS QUE OFEREIX "VIU LA CULTURA".


"CANTA'M UN CONTE!" ÉS UN TALLER QUE UNEIX MÚSICA I LITERATURA INFANTIL A TRAVÉS D'UNA EXPERIÈNCIA CREATIVA QUE IMPLICA TOT EL QUE ESTÀ RELACIONAT AMB LA MÚSICA: EL JOC, EL CANT, EL COS, EL MOVIMENT...

LA JAIA COREMA JA HA TORNAT!!!JA TENIM A LA NOSTRA ESTIMADA JAIA COREMA A L'ESCOLA... SI VOLEU VEURE COM HA QUEDAT EL HALL DEL CENTRE AMB ELS DIBUIXOS DELS ALUMNES D'EDUCACIÓ INFANTIL VOS CONVIDAM A VENIR DE VISITA.
TAMBÉ HI HA EL CONTE DE LA JAIA COREMA I EL MAG XIVIU.A LA NOSTRA AULA AQUESTA SETMANA HEM TREBALLAT EL CONTE I ENS HA AGRADAT MOLT... ENCARA QUE A ALGUNS DE NOSALTRES AQUESTA JAIA ENS FA UN POQUET DE POR!!! 

A LA NOSTRA CLASSE EN TENIM PENJADA UNA DE BEN GROSSA I CADA SETMANA LI LLEVAM UNA CAMA I LI CANTAM LA SEVA CANÇÓ.


APROFITAM EL MOMENT PER COMPTAR, SUMAR I RESTAR... I ÉS QUE LES CAMES DE LA JAIA COREMA ENS DONEN MOLT DE JOC!!!