dimecres, 29 de març de 2017

LA PRIMAVERA


AQUESTES SETMANES ALS TALLERS HEM TREBALLAT LA PRIMAVERA. AQUESTS DOS CONTES ENS HAN AGRADAT MOLTÍSSIM.


HEM DIBUIXAT PAPALLONES AMB PINZELLS I TÉMPERES, I HEM FET MÀGIA:  PLEGANT EL FULL DE PAPER LA PAPALLONA TORNAVA MOLT GRAN!!!HEM OBSERVAT ELS DIFERENTS TIPUS DE PAPALLONES QUE HI POT HAVER... PERÒ NOSALTRES HEM FET LA PAPALLONA MONARCA, QUE ÉS LA QUE MÉS SOLEM VEURE QUAN SORTIM AL CAMP.


AQUÍ LES TENIU...ENS HAN QUEDAT PRECIOSES!!!TAMBÉ HEM ESTAMPAT FLORS I DIBUIXAT L'HERBA AMB ELS COLORS DE LA PRIMAVERA.

dilluns, 20 de març de 2017

RESPIRA...

AVUI HEM TREBALLAT A L'AULA LA RESPIRACIÓ CONSCIENT.
A PARTIR D'UN CONTE HEM APRÈS DIFERENTS MANERES DE COM PODEM RESPIRAR PRENENT CONSCIÈNCIA DEL NOSTRE COS I DE LA NOSTRA RESPIRACIÓ.AQUESTES ACTIVITATS ENS AJUDEN A CENTRAR L'ATENCIÓ, A TREBALLAR ELS SENTITS, A RELAXAR-NOS I A MANTENIR LA CALMA.dimarts, 14 de març de 2017

CANTA'M UN CONTE

EL PROPER DIJOUS DIA 16 DE MARÇ GAUDIREM A L'ESCOLA DE L'ACTIVITAT "CANTA'M UN CONTE" DINS EL PROGRAMA D'ACTIVITATS QUE OFEREIX "VIU LA CULTURA".


"CANTA'M UN CONTE!" ÉS UN TALLER QUE UNEIX MÚSICA I LITERATURA INFANTIL A TRAVÉS D'UNA EXPERIÈNCIA CREATIVA QUE IMPLICA TOT EL QUE ESTÀ RELACIONAT AMB LA MÚSICA: EL JOC, EL CANT, EL COS, EL MOVIMENT...

LA JAIA COREMA JA HA TORNAT!!!JA TENIM A LA NOSTRA ESTIMADA JAIA COREMA A L'ESCOLA... SI VOLEU VEURE COM HA QUEDAT EL HALL DEL CENTRE AMB ELS DIBUIXOS DELS ALUMNES D'EDUCACIÓ INFANTIL VOS CONVIDAM A VENIR DE VISITA.
TAMBÉ HI HA EL CONTE DE LA JAIA COREMA I EL MAG XIVIU.A LA NOSTRA AULA AQUESTA SETMANA HEM TREBALLAT EL CONTE I ENS HA AGRADAT MOLT... ENCARA QUE A ALGUNS DE NOSALTRES AQUESTA JAIA ENS FA UN POQUET DE POR!!! 

A LA NOSTRA CLASSE EN TENIM PENJADA UNA DE BEN GROSSA I CADA SETMANA LI LLEVAM UNA CAMA I LI CANTAM LA SEVA CANÇÓ.


APROFITAM EL MOMENT PER COMPTAR, SUMAR I RESTAR... I ÉS QUE LES CAMES DE LA JAIA COREMA ENS DONEN MOLT DE JOC!!!