dimarts, 28 d’abril de 2015

GRÀCIES MARIA ANTÒNIA!!!


JA S'HAN ACABAT ELS CONTES, PERÒ AVUI HEM FET UNA ACTIVITAT MOLT INTERESSANT AMB LA MAMÀ DE'N CECILI. 
NA MARIA ANTÒNIA ÉS JOIERA I TAMBÉ GEMÒLOGA I ENS HA VENGUT A EXPLICAR COSES SOBRES LES PEDRES QUE UTILITZA AL SEU TALLER PER DISSENYAR JOIES.


ENS HA DUIT A L'AULA UNA BONA COL·LECCIÓ: QUARS, PERLES, PIRITA, AMATISTA... FINS I TOT HEM POGUT TOCAR FOSSILS I METEORITS... ENS HA ENCANTAT!!!
NA MARIA ANTÒNIA ENS HA EXPLICAT DE MANERA MOLT PRÀCTICA COM ES FORMEN LES ROQUES, COM CREIXEN, LES SEVES CARACTERÍSTIQUES, COM CANVIEN DE COLOR, DE FORMA... HA ESTAT TOT MOLT INTERESSANT I HEM APRÈS MOLTES COSES NOVES.


TAMBÉ ENS HA MONTAT EL SEU MICROSCOPI  I HEM POGUT OBSERVAR LES PEDRES... ENS HA SORPRÉS MOLT VEURE-LES A TRAVÉS DE LES LENTS DEL MICROSCOPI. 
PER UNS MOMENTS ENS HEM SENTIT COM A VERTADERS CIENTÍFICS!!!


FINALMENT, ENS HA REGALAT UNA PEDRA DE JADE (QUE ÉS DE LA XINA I DIUEN QUE DÓNA BONA SORT) A CADA UN DE NOSALTRES. AIXÍ SEMPRE RECORDAREM TOT EL QUE HEM APRÈS AMB ELLA.
MOLTES GRÀCIES, MARIA ANTÒNIA, PER HAVER COMPARTIT TOT AIXÒ AMB NOSALTRES!!!

2 comentaris:

  1. n'aina ha sortit encantada amb aquesta activitat!! moltes grácies

    ResponElimina
  2. Gràcies per penjar tot el que han fet aquests dies! així podem compartir-ho amb ells. Ara entenem lo de les pedres i el microscopi de paper de na Júlia i gràcies a tots els que han compartit una estona amb es nostres fills amb tanta il·lusió!

    ResponElimina